Diensten

Woondecoratie

Schilderen, behangen, plafonds en laminaat leggen, valse wanden plaatsen. Door een combinatie van onze vaardigheden geven wij je huis een totaal ander uitzicht. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen er voor zorgen. Een klassieke woning omtoveren is een frisse eigentijds huis is voor ons geen enkel probleem. Wil je net het omgekeerde en mag je stulpje na de wilde jaren net een rustiger uitzicht krijgen, dan zorgen wij daar ook graag voor.

Laminaat

Laminaat is een goede keuze om je vloer te vernieuwen. Er is veel keuze voor wat betreft uitzicht, kleur en kwaliteit. Eik of nabootsing van natuursteen? Het ligt allemaal binnen de mogelijkheden.Het kan indien nodig vlug boven op een bestaande vloer gelegd worden, het weerstaat aan de temperatuurschommelingen van een vloerverwarming. Hoge slijtvastheid voor de inkom van je bedrijf of mooi binnen het budget van je verbouwing thuis? De keuze is aan jou.

Valse plafonds

Valse plafonds kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden. Thuis kan je door je plafond te verlagen bij renovatie ervoor zorgen dat de stookkosten drastisch naar beneden gaan. Ondertussen kan je ook het uitzicht aan je wensen aanpassen. In bureaus en bedrijfspanden kan je ze gebruiken voor het wegwerken van lelijke leidingen en heb je meer vrijheid voor de inrichting omdat je elektricieteits- en netwerkabels vlot kwijt kunt.

Gyprocwerken

Voorzetwanden, valse- en scheidingswanden, het wordt tegenwoordig veel toegepast bij renovaties. Je huis herinrichting zonder aan de structuur te raken is een groot voordeel. Alleen de beschikbare oppervlakte en je verbeelding zijn de limieten. Zelfs zware constructies zoals zwevende badkamermeubels zijn geen probleem. De huidige verplichtingen naar meer isolatie kunnen feilloos opgevangen worden. Vraag vrijblijvend info, wij kunnen je zeker helpen.

Schilderwerken

Je nieuwbouw of renovatie moet afgewerkt worden? Je bedrijfsgebouw mag een nieuw uitzicht krijgen en aangepast aan je nieuwe look. Of je bent gewoon uitgekeken op de kleuren rondom je heen, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen je schilderwerk tot in de puntjes. Kleuren kennen voor ons geen geheimen en wij helpen je graag met de keuze ervan. Klassiek, modern of een combinatie van schillende stijlen, kiezen mag je zelf, maar het advies krijg je van ons.

Behangwerken

Het gebruik van behangpapier is weer volop in de mode. Behang doet muren spreken en kan een sfeer scheppen die kan gaan van klassiek, over modern naar zeer trendy. Naast de verschillende soorten papier kan je natuurlijk ook nog kiezen uit andere materialen zoals tasso en vliesbehang. Vaak wordt gekozen voor vliesbehang om muren te renoveren zodat alles mooi effen wordt. Ook kunnen zo eventuele kleine bouwscheuren overbrugd worden zodat de muren als nieuw zijn.